Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Nov. 2018

Mladi, na kup!

V petek, 26. oktobra 2018, je Mladinski center Šmartno ob Paki organiziral dogodek Mladi, na kup! Dogodek je bil namenjen tako mladim aktivnim članom društev in klubov v občini med 15. in 29. letom starosti, kot tudi neorganizirani mladini.

Dan se je pričel z delavnico "Še vedno vozim – vendar ne hodim" v izvedbi Zavoda VOZIM. Z mladimi je svojo zgodbo delil Žiga in jih poučil o vzrokih za prometne nesreče in njihovih posledicah. Obiskovalci so lahko preizkusili posebna očala, ki simulirajo različne stopnje vsebnosti alkohola v krvi. Eden od ciljev večera je bilo tudi soočenje z odločevalci, zato je v naslednji točki sledila debata o življenju mladih v občini, v kateri je sodeloval tudi župan. Mladi so podali več predlogov in izkazali izrazito zanimanje za razvoj dodatnih športnih panog, več medgeneracijskega sodelovanja in skrb za duševno zdravje. Dogodek se je zaključil s sproščenim klepetom in koncertom skupine Up N' downs.

Več

 Vir: MC Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44157

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino