Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Feb. 2019

Mladi o Evropi

Javni zavod Sotočje Medvode je v sodelovanju z Mednarodnim odborom Občine Medvode v mladinskem centru Klub Jedro, v petek 1. 2. 2019 organiziral dogodek »Imagine Next«.

Glavna gostja dogodka je bila evropska poslanka Tanja Fajon, ki je odgovarjala na vprašanja mladih v zvezi z Evropsko unijo, politično participacijo mladih v Sloveniji in Evropi nasploh ter vplivu EU na mednarodno mobilnost mladih.

Mednarodni odbor Medvode je nato mladim predstavil projekt »Imagine Next«, ki bo mladim Medvoščanom omogočil mednarodno izkušnjo v prijateljskem mestu Ponte San Nicolo (Italija). Predstavniki mladinskega centra pa so mladim udeležencem predstavili Projekt prostovoljstva ter jih povabili k prijavi na projekte mednarodne mobilnosti, saj bo Zavod Sotočje letos začel delovati tudi kot podporna organizacija.

Vir in foto: Javni zavod Sotočje Medvode

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

40514

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino