Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Oct. 2018

Mladi promotorji zdravja

Za zdravje mladih – neformalna mreža, ki s pomočjo organizacij v mladinskem sektorju ozavešča o zdravju in zdravem življenjskem slogu otrok in mladostnikov, išče nove mlade promotorje zdravja. Promotorji zdravja izvajajo programe za spodbujanje zdravega načina življenja in mlade v lokalnem okolju ozaveščajo o duševnem zdravju, drogah, gibanju in zdravi prehrani ter spolnem zdravju.

Jesenski usposabljanji potekata v dveh terminih:

9. - 11. november 2018, Brežice

16. - 18. november 2018, Planica  

Povečaj svoje kompetence in pridobi dodatna znanja tako, da prejmeš naziv »promotor zdravja« za kvalitetno izvajanje programov na področju zdravega življenjskega sloga mladih. Prijavi se do 5. novembra.  

Več

Vir: Brez izgovora Slovenija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

38437

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino