Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Jul. 2019

Mladi so ustvarjali turistične spominke

Turistična zveza Slovenije (TZS) je v sodelovanju z Zavodom RS za šolstvo in Centrom RS za poklicno izobraževanje, organizirala festivala Turizmu pomaga lastna glava in Več znanja za več turizma na temo "Turistični spominek mojega kraja".

Mladi so pripravili kar 156 turističnih nalog s predlogi za popestritev spominkarske ponudbe v domačem kraju. Znova smo lahko bili priča neverjetni kulturni, geografski, naravni in zgodovinski raznolikosti Slovenije, ki so jo mladi predstavili skozi svoje ideje, ki so jih predstavljali na turističnih tržnicah po Sloveniji in posneli tudi promocijske spote. Ob tem so uživali v druženju, spoznavanju novih prijateljev, se učili in zabavali, drug drugega bodrili in spodbujali.  Veliko nalog je bilo odličnih, nekatere njihove zamisli pa bi bilo mogoče takoj začeti tržiti. 

Najboljše ideje mladih so zbrali in objavili v katalogu Turistični spominek mojega kraja, ki je dostopen na spletni spletni strani TZS. Dobite ga lahko tudi na sedežu Turistične zveze Slovenije, Miklošičeva 38, Ljubljana.

Vir in foto: Turistična zveza Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

77024

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino