Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Mar. 2022

Mladi v Šentjurju začeli z reševanjem izzivov

Mladinski center Šentjur se letos še posebej posveča problemom in izzivom v lokalnem okolju. V okviru projekta Rise and Shine (Zasij), mladi prepoznavajo probleme v lokalni skupnosti, predlagajo rešitve in lahko izvedejo čisto svoj projekt, ki bo vplival na kvaliteto bivanja v Občini Šentjur. Več o projektu si lahko preberete na naslednji povezavi.

Mladi so že intenzivno začeli s soočanjem z izzivi s pomočjo petstopenjskega modela IDEAS. Na tedenskih srečanjih z Nastjo Mulej se kreativno soočajo z izzivi in načrtovanjem projektnega dela. Več informacij o modelu na povezavi.

 Vir: Mladinski center Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

14048

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino