Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Sep. 2022

Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije razpisuje volitve

Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije, na podlagi 19., 20. in 21. člena Pravilnika MK PZS razpisuje volitve za mandatno obdobje 2022-2024. Volitve se razpisujejo za načelnika MK PZS in osem (8) do enajst (11) članov Izvršnega odbora MK PZS.

Kandidate predlagajo društva PZS izmed svojih članov, kot to določa 3. odstavek 20. člena Pravilnika MK PZS. Prijave morajo biti poslane oziroma vročene v zaprtih ovojnicah z oznako »NE ODPIRAJ - volitve MK PZS« in sicer najkasneje do ponedeljka, 19. septembra 2022. Datum odpiranja prijav bo v roku osmih (8) dni po končanem razpisnem roku. Volilna komisija, ki jo imenuje IO MK PZS, bo pregledala prijave in kandidate obvestila o uspešnosti njihove prijave preko elektronske pošte oz. jih pozvala k morebitni dopolnitvi kandidature.

Volitve bodo potekale na Zboru MO 2022 in sicer 12. novembra 2022.

Do razpisa in pogojev za kandidaranje lahko dostopate na naslednji povezavi.

Vir: MK Planinske zveze Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

70454

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino