Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Apr. 2019

Mladinska soba pobega v Idriji

Mladinska soba pobega v Mladinskem centru Idrija je nova zamisel, ki jo je uspešno preizkusilo 39 kandidatov.

Soba pobega vsebuje nekaj namigov, skrite ključe, ki odklepajo zapletene ključavnice in polno drobnih reči, ki vodijo do rešitve. Najhitrejšim je uspelo priti na svobodo v 26 minutah, s čimer so pokazali, da je iznajdljivost in sposobnost logičnega sklepanja, ko si v hišnem priporu, kar visoka.  Ekipa MC Idrije se dogovarja že za novo postavitev mladinske sobe pobega.

Razvedrilna dejavnost je namig vsem mladinskim centrom, ki jim primanjkuje svežih idej, kako zagnati svoje detektivske spretnosti in izuriti možgančke za reševanje logičnih ugank ter seveda – kako se v bitki za svobodo zabavati na zdrav način. Če pa bi se podobnega izziva rad lotil še kdo, bodo organizatorji z veseljem ponudili kakšno idejo in nasvet.

Vir in foto: Mladinski center Idrija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33049

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino