Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jan. 2021

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija ponovno odpira vrata

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija Januarja in februarja ponovno odpira vrata novim aktivistom. Zato so pripravili dogodke, na katerih bo možno prejeti odgovore na vsa vprašanja, ki jih bodo udeleženci imeli glede sodelovanja v Brez izgovora in dolgoletnih programih, ki jih izvajajo. Na dogodku bo tudi izvedena 'simulacija reševanja sveta' z aktivnim sodelovanjem udeležencev.

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija je mladinska organizacija, ki stremi k pozitivni družbeni spremembi in mladim ponuja programe, ki jim omogočajo kvalitetno preživljanje prostega časa, varen prostor, kjer lahko širijo znanje in kritičnost.  

Več o programu Aktivist namenjen srednješolcem 1. in 2. letnika lahko preberete tukaj.   

Vir: Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

96550

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino