Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Feb. 2021

Mladinski ambasadorji informiranja za mlade

Poziv k aktivni udeležbi

Ste stari med 18 in 25 let in si želite soustvarjati zavedanje, da so informacije za mlade izrednega pomena ter odločati  o informacijah in dostopu mladih do informacij. Ste mnenja da so informacije ena ključnih pravic za vse mlade? Če ste, bi lahko postali mladinski ambasador oziroma ambasadorka in bi s pomočjo ERYICA postali zagovorniki pravico mladih do informacij.

Kot ambasadorji informiranja boste z mladimi in mladinskimi delavci iz 11 evropskih držav pomagali pri ustvarjanju priročnika za usposabljanje mladinskih ambasadorjev.

Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije razpisuje dva roka za prijavo. Interes in prijave zbirajo na matjaz@misss.org. Prvi rok bodo zaključili 15.2.2021. Na podlagi izkazanega interesa bodo morebiti ponovno poslali poziv in to najkasneje do 1.3.2021.

Več informacij o projektu lahko preberete tukaj

Informacije o mladinskih ambasadorjih lahko dobite pri Zavodu MISSS na telefonski številki 01 510 16 70 in na naslovu matjaz@misss.org.

Vir: Mladinsko informativno središče Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

71558

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino