Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Jan. 2020

Mladinski center Jesenice ponuja izvedbo lastnih delavnic

Na Mladinskem centru Jesenice (MC Jesenice) gredo v letu 2020 naprej v nova znanja s projektom MLADiMLAD, katerega cilj je povezovanje mladih z namenom širjenja idej, znanja, druženja, izkušenj, ki lahko odpirajo vrata novim idejam ali celo karieri. Odločili so se omogočiti še več priložnosti za ustvarjanje vezi med mladimi.

Med študenti in ustvarjalci ste namreč zagotovo tudi takšni, ki si želite sodelovati z mladimi, oziroma mlajšimi od vas že v času študija in iščete priložnosti za izvedbo projektov ali delavnic, kjer bi lahko širili svoja že osvojena (formalna ali neformalna) znanja naprej. Ekipa MC Jesenice išče prav takšne vedoželjne nadobudneže, ki imate želje, pa tudi ideje in predloge za izvedbo delavnic, predavanj iz področij, ki jih študirate ali vas zelo zanimajo in bi jih radi organizirali. Dobrodošli ste z idejami, predlogi za projekte in delavnice, ki bi jih radi uresničili, v MC Jesenice pa vam bodo pomagali pri izvedbi in najti pot povezovanja z mladimi.

V kolikor boste izbrani, boste dobili priložnost za sodelovanje, učenje, prostor za izvedbo, vaš projekt pa bi tudi finančno podprli, da ga lahko ustrezno uresničite. Priložnost dajejo vsem v starostni meji do 29. let. Prvi korak k sodelovanju lahko naredite tako, da se prijavite, se predstavite in jim opišete želje ter predloge za sodelovanje. Prijave sprejemajo na naslov mcj@siol.net

Zagrabite priložnost in se pridružite ekipi MC Jesenice v projektu MLADiMLAD.

Vir in foto: Mladinski center Jesenice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

52562

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino