Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Jan. 2021

Mladinski center RISKO razveselil stanovalce v domu starejših Rakičan

Mladinski center RISKO je organizacijska enota javnega zavoda RIS Dvorec Rakičan, katerega ustanoviteljica je Mestna občina Murska Sobota in soustanoviteljica Zveza za tehnično kulturo Slovenije.

Namen mladinskega centra RISKO je izboljšati raven ključnih kompetenc in spretnosti mladih, vključno z mladimi z manj priložnosti ter spodbujati njihovo aktivno udejstvovanje v družbi. V mladinskem centru RISKO namenjamo posebno pozornost inovativnosti mladih, medkulturnemu dialogu, socialni vključenosti in solidarnosti mladih. Mladim nudi prostor, kjer lahko izven sistema formalnega izobraževanja odkrivajo svoje sposobnosti, večajo spretnosti in veščine ter osvajajo nova znanja v spremstvu mladinskih delavcev.

Člani in prostovoljci mladinskega centra RISKO so v prazničnem času pripravili obdarovanje stanovalcev v Domu starejših Rakičan. Vsak izmed stanovalcev je prejel manjšo pozornost, ki so jo izdelali in priskrbeli člani ter prostovoljci. Zaradi trenutnih razmer niso morali pripraviti kulturnega programa in so zato pozornost predali zaposlenim Doma starejših Rakičan.  

Vir: Mladinski center Risko

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

31629

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino