Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Dec. 2021

Mladinski center Šentjur krasil z mladimi

V Šentjurju so letos pri novoletni okrasitvi v sklopu Pravljičnega decembra v mestu glasbe pomagali številni javni zavodi in društva. Del te zgodbe je tudi Mladinski center Šentjur. Skupaj z mladimi so na zaključnem druženju izdelali novoletne okraske in družno okrasili dve jelki, ki sta na ogled mimoidočim v Šentjurju. Poleg okraskov so mladi pripravili avtorske in tuje misli, za katere menijo, da bodo ljudem polepšale dan. 

Posnetek dogajanja je na voljo na povezavi.

Povezava do okrasitve mesta je na voljo tukaj

Mladinski center Šentjur se tako poslavlja od uspešnega leta, za prihajajočega pa si želijo, da bi prinesel več druženja v živo.

Vir: Mladinski center Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65625

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino