Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Feb. 2020

Mladinski center Zagorje ob Savi odpira vrata še širše, kot po navadi!

Mladinski center Zagorje ob Savi (Mc ZoS)  bo v torek, 18. februarja 2020 ob dvanajsti uri, na široko, še širše kot po navadi, odprl svoja vrata vsem obiskovalcem. Tistim, ki tja zahajajo redno in še posebej tistim, ki vrat MC-ja še nikoli niso prestopili ali pa to storijo le redko. Prav vsem, tudi tebi. 

Na dan odprtih vrat boš lahko izkusil_a najrazličnejše aktivnosti, ki jih MC ZOS ponuja skozi celotno leto, vsako leto. Lahko se boš preizkusil_a v igranju kitare, ukulele ali različnih tolkal, družili se bomo ob številnih družabnih igrah, če si bolj športnega duha, se lahko udeležiš različnih športnih in cirkuških aktivnosti, če si bolj ustvarjalen_a, lahko izdelaš origami in  kot je navada v našem rednem petkovem dnevnem centru, bomo skupaj spekli tudi kaj sladkega. Predstavili bomo tudi prostovoljstvo v našem mladinskem centru in Evropsko solidarnostno enoto (ESE), svojo splošno razgledanost boš lahko preizkusil_a v kvizu, ki ga pripravlja naša prostovoljka ESE iz Litve, pogovoriš pa se lahko tudi s prostovoljkama iz Španije in Nemčije. 

Pridi torej obiskat Mladinski center Zagorje in spoznaj ekipo, ki zate in za tvoje prijatelje pridno pripravlja program. Zagotavljamo ti, da se boš zabaval_a in se hkrati kaj novega naučil_a, zraven pa spoznal_a par novih obrazov! Družili se bomo vse do šeste ure popoldan. Se vidimo!

Vir in foto: Mladinski center Zagorje ob Savi 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21115

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino