Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 20 Nov. 2020

Mladinski center Zagorje ob Savi vabi na dogodek »Kua bi u lajfi?«

V preteklem letu je Mladinski center Zagorje ob Savi dvakrat uspešno izvedel dogodek »Kua bi u lajfi?« - predstavitve poklicev za mladostnike in mlade po metodi Žive knjižnice. Tudi letos ga bodo izvedli, tokrat na platformi Zoom.

Namen dogodka je s predstavitvijo raznovrstnih poklicev olajšati karierno odločitev mladostnikov in mladih pri izbiri nadaljnjega šolanja. Učenci osnovnih šol in dijaki se bodo imeli priložnost pogovarjali s predstavniki poklicev in tako iz prve roke izvedeli, kako je potekala njihova izobraževalna pot. Prav tako bodo slišali, kakšne prednosti določen poklic ponuja, izzive, ki jih prinaša in druge zanimivosti.

Obiskovalci preteklih dogodkov »Kua bi u lajfi?« so bili navdušeni, saj so izvedeli veliko uporabnih informacij, ki v raznih brošurah in na spletu niso na voljo, ampak jih lahko izveš le od osebe, ki določen poklic opravlja. Predstavniki poklicev bodo tudi tokrat svoje poklicne zgodbe z veseljem delili z mlado generacijo.  

Vabijo vas, da skupaj z njimi spoznate različne poklice iz prve roke in to kar preko računalnika ali telefona!

Predstavitve poklicev bodo v soboto, 28. novembra, med 10.00 in 13.00, na spletni povezavi (geslo: MCZOS). Že sedaj pa lahko vse informacije spremljate na FB dogodku.

Ne zamudite priložnosti, saj vam lahko ponudijo nove možnosti!

Vir: Mladinski center Zagorje ob Savi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

35765

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino