Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Mar. 2019

Mladinski delavci za karierni razvoj mladih

Karierno in mladinsko! Gre to sploh skupaj?  

Mladinska postaja Moste in Zavod Bob sta v začetku februarja, v okviru Kariernega tedna 2019, organizirala debato deležnikov mladinskega sektorja (Mladinska postaja Moste Zavod BobZavod Nefiks) na temo kariernega svetovanja. Odgovarjali smo na vprašanja: Kaj je kariera? Kaj je za mladinskega delavca karierno svetovanje? Kaj je vloga mladinskih centrov pri kariernem svetovanju? Kako mladi vidite našo vlogo? 

Ker je to pomembna tema vaše prihodnosti, se nam pridružite na FB strani Mreže Kroj (mreža za karierni razvoj mladih), kjer boste lahko našli koristne informacije zase.

Vir in foto: SEZAM, Maldinska postaja Moste

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

71647

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino