Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Sep. 2018

Mladinski posveti o alkoholni politiki

Zveza Alcohol Policy Youth Network (APYN) organizira mladinske posvete o alkoholni politiki, kjer boste mladi lahko izrazili svoje mnenje in ga predali odločevalcem.

Cilj posvetov je oblikovati slovenski mladinski manifest o alkoholu, ki ga bo na podlagi vaših mnenj oblikovala komisija, sestavljena iz 10 mladih udeležencev posvetov. Manifest bo predstavljen slovenskim odločevalcem, oblikovalcem alkoholne politike in strokovnjakom ter na zaključnem bilateralnem srečanju projekta v Litvi, katerega naj bi se udeležili tudi predstavniki Evropske komisije.

Bodi del spremembe in sodeluj na posvetu.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

56052

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino