Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 16 Nov. 2018

Mladinsko delo 4.0

V okviru projekta Inkubator 4.0 so na Socialni akademiji raziskovali, kakšno naj bo mladinsko delo v prihodnosti, da bo odgovarjalo na sodobne izzive mladih. Ta izziv so poimenovali Mladinsko delo 4.0, za vse, ki delajo z mladimi, pa so oblikovali uporaben priročnik, v katerem odgovarjajo na vprašanje, kako mladim pomagati na poti do njihove integracije v družbo in krepiti njihovo zaposljivost.

Priročnik vsebuje premisleke različnih avtorjev o vlogi mladinskega dela v sodobnem svetu, namenjen pa je mladinskim voditeljem in delavcem, učiteljem, socialnim delavcem in podobnim profilom, ki v neformalnem ali formalnem okolju delajo z mladimi. Prelistaš ga lahko tukaj

Preberi:

Vir: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68285

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino