Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Mar. 2020

Mladinsko pustovanje v Bistrici ob Sotli

Klub Metulj je v soboto, 22. februarja, gostil lepo število razposajenih pustnih šem. Zabavo so organizirale mlajše članice in člani Mladinskega društva Bistrica ob Sotli. Vsi, od pikapolonic do Homerja Simpsona, so se razživeli v taktu odličnih pesmi, ki jih je vrtel obetavni bistriški DJ REDHEDII.

Vrhunec večera je bil okoli polnoči, ko je strokovna režija podelila nagrade. Kot je zapisano na priznanjih, so bile v komisiji osebe »z dolgoletnimi izkušnjami na področju afnanja in potegavščin,« izbor treh najboljših posameznih in skupinskih mask pa so naredile »na podlagi objektivne presoje, sistematiziranega sistema točkovanja in bogatih podkupnin.«

Najboljše maske so se razveselile lepih nagrad: od gurmanskih pojedin, preko kart za kino, pa se do majhnih darilc, kot so slušalke, knjige in muholovci. Nagrade je prispevalo Mladinsko društvo ter lokalni podporniki. Več utrinkov najdeš tukaj.

Vir in foto: Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65181

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino