Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Sep. 2021

Mlad.si zdaj tudi na TikToku!

Na uredništvu portala mlad.si, ki ga urednikuje Mreža MaMa, sledimo komunikacijskim trendom in digitalizaciji, ki je za delovanje na področju mladih še posebej pomembna.

Facebook in Instagram portala mlad.si redno uporabljamo za deljenje uredniških vsebin, zdaj pa smo te razširili tudi na omrežje TikTok.

Uredniški TikTok @mlad.si lahko pomagate soustvarjati tudi vi!

Vabimo vas, da delavnice, projekte, konference in druge aktivnosti v vaši mladinski organizaciji zdaj ovekovečite tudi v obliki kratkih posnetkov, mi pa bomo poskrbeli za objavo na našem TikTok profilu, za katerega si želimo, da bi postal še eno od pomembnih orodij za informiranje mladih.

Kako posneti dober TikTok video?

  • Posnamite kratek filmček, ki ne sme biti daljši od 60 sec,
  • ne pozabite, da so videi na TikToku objavljeni v vertikalni obliki, zato pri snemanju to upoštevajte,
  • sporočila na posnetkih in fotografijah morajo biti pozitivnakreativna in mladim prijazna (video lahko vsebuje aktualne TikTok trende, skozi katere prikažete željeno vsebino, t.j. vaše delavnice, projekte, okrogle mize, razpise, ...),
  • ne pozabite tudi, da so za dober posnetek pomembni primerna svetloba, izbira prostora, postavitev telefona ali kamere, zvok in kadri,
  • predvsem pa je pomembno, da se ob snemanju filmčkov zabavate!

Svoje posnetke pošljite na info@mlad.si ali preko Wetransferja!

Ne pozabite, da na našem TikToku in Instargramu še vedno poteka nagradna igra, s katero želimo z aktivno udeležbo mladih v podporo ceplenju prispevati k hitrejši normalizaciji razmer v družbi. 

SPREJMI IZZIV 

  • Posnami kratek filmček (do 60 sec), v katerem deliš svoj razlog, zakaj si se oziroma se boš cepil_a ali ustvari fotografijo v podporo cepljenju mladih.
  • Video ali fotografijo s hashtagom #mladisecepimo objavi na svojem Instagram profilu ali Tik-Toku.

Več informacij o nagradni igri najdeš na povezavi.

Veselimo se vaših svežih vsebin!

 Vir: uredništvo portala mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21542

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino