Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Mar. 2022

Močna Evropa za boljši svet

Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji vabi k spremljanju razprave predstavnikov mladih iz Slovenije s predsednico Evropskega parlamenta, Močna Evropa za boljši svet, ki bo potekala danes, v ponedeljek, 28. marca 2022, ob 17.45.

Predsednica Evropskega parlamenta Roberta Metsola se bo med dvodnevnim obiskom v Sloveniji srečala s predstavniki mladih iz Slovenije in z njimi spregovorila o nekaterih aktualnih temah evropske sedanjosti in prihodnosti. Med razpravo, ki bo potekala v Hiši EU v Ljubljani v ponedeljek, 28. marca, ob 17:45, bodo sodelujoči govorili o:

  • ruski agresiji na Ukrajino in odzivu EU in mednarodne skupnosti nanjo;
  • vlogi in vplivu EU v svetu ter njenem odnosu do drugi globalnih akterjev;
  • spopadanju z drugimi ključnimi globalnimi izzivi vključno s podnebnimi spremembami.

Razpravo bo povezovala novinarka Nataša Briški, v živo pa jo boste lahko spremljali na njihovem Facebook profilu in na kanalu YouTube.

Vir: Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

75575

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino