Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Aug. 2020

Motokros z Oskarjem v Mladinskem centru Prlekije

V vročem avgustu so v Mladinskem centru Prlekije (MCP) doživeli predstavitev maloštevilčnega hobija mladega Oskarja Mauko, ki je med drugim tudi udeleženec brezplačnega počitniškega varstva v MCP-ju. Mladim soudeležencem je predstavil svojo strast do motokrosa, s podrobnejšim opisom športa, tehničnim vidikom motorja ter trike, ki jih izvaja.

Nad motokrosom ga je navdušil oče, ko ga je vpisal v Motokros akademijo, kjer se je spoznal z motorji, opremo, predvsem pa vožnjo, ki jo pridno tenira in izboljšuje.

Med predstavitvijo je mladim udeležencem poudaril, da je pri motokrosu najbolj pomembna varnost, za katero se poskrbi z ustrezno zaščitno opremo. Obiskuje različne proge v Sloveniji in na Madžarskem, kjer potekajo njegovi motokros treningi, njegova najljubš proga je v Mačkovcih. Za doseganje ciljev se zaveda, da bo potrebnih še ogromno treningov, tako na progah kot v kondicijskem smislu.

Vir: Mladinski center Prlekije 
Fotografija: Jelka Teljega

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41602

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino