Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 May 2020

Mreža KROJ vabi na posvet o standardih kakovosti

Mreža Kroj vabi v torek, 5. 5. 2020, ob 14.00 na posvet o standardih kakovosti kariernega razvoja v mladinskem delu, ki je namenjen vsem organizacijam mladinskega sektorja, ki jih zanima kakovostno karierno mladinsko delo. Posvet bo potekal preko aplikacije Zoom. Standarde si lahko preberete na tej povezavi.

Posvet bo predvidoma trajal 90 minut. Prijavite se lahko tukaj.

Program:
14.00 - pozdrav udeležencev
14.05 - predstavitev standardov in smernic
14.15 - delo v skupinah – vsaka skupina ima 1 – 2 standarda
15.00 - plenarna diskusija in zaključki

O Mreži Kroj

V slovenskem nevladnem prostoru se je iz nekaj posameznih organizacij (Zavod Nefiks, Zavod Mepi, Zavod BoB, Javni zavod Mladi zmaji, Mladinska postaja Moste, Zavod Voluntariat, Mreža MaMa, Zavod TiPovej) oblikovala Mladinska mreža za karierni razvoj – KROJ, ki je  vez med ključnimi akterji na mladinskem polju in spodbuja mlade, da ustvarijo svojo karierno pot. Članice mreže vzpostavljajo zemljevid organizacij, ki so aktivne na področju mladinskega kariernega razvoja, skrbijo za oblikovanje skupnega koledarja in delovanje skupne spletne strani mreže, kot tudi navzkrižne promocije preko spletnih strani organizacij članic. Mreža prav tako enkrat letno organizira karierni teden, pri čemer je vsak dan v tednu namenjen drugi ciljni publiki (dijaki, starši, učitelji ipd.), do šestkrat letno pa skrbi za izvedbo strokovnih izobraževanj in dogodkov za izvajalce programov mreže Kroj.

Vir in foto: Mreža MaMa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

28256

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino