Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Jan. 2019

Mreža MaMa v 2018

Ob vstopu v novo leto so se na Mreži MaMa spomnili vseh dosežkov in projektov, ki so pustili vtis v preteklem letu. Leto 2018 je bilo zelo pestro, saj so obeležili kar tri uspešne zaključke projektov.

Uspešno so zaključili prvo strateško partnerstvo Mladinska akademi­ja programa Erasmus+: Mladi v akciji. Prav tako smo zaključili projekt strukturiranega dialoga, Koalicija mladih, in projekt West Balkan Window, ki je krepil mladinske strukture na zahodnem Balkanu. Sodelovali smo pri projektu Urada RS za mladino, Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju, s pomočjo katerega smo zaposlili mladinskega delavca in delavko. Oba smo uspešno usposobili in bosta ostala del ekipe Mreže MaMa tudi v prihodnjem letu.

Kljub temu se v 2019 odpravljajo z novimi izzivi in projekti, predvsem pa s svežim zagonom za krepitev mladinskega sektorja in kakovosti v mladinskem delu.

“Leto 2019 bo na Mreži MaMa še naprej usmerjeno v krepitev mladinskega sektorja, predvsem bomo okrepili skrbniške sestanke in obiskali večino mladinskih centrov v Sloveniji.” je v uvodni besedi Zaključne publikacije zapisala mag. Maja Hostnik, direktorica Mreže MaMa.

V e-publikaciji, ki jo najdete na tej povezavi, so zbrali povzetke aktivnosti Mreže MaMa v letu 2018. Prijetno branje!

Vir in foto: Mreža MaMa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60967

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino