Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Sep. 2018

MSS o koalicijski pogodbi

Mladinski svet Slovenije, krovno združenje nacionalnih mladinskih organizacij, pozdravlja, da je koalicija upoštevala predloge glede izboljšanja položaja mladih, in pričakuje, da bo Slovenija čimprej dobila operativno vlado, ki bo zagotavljala, da zapisani predlogi ne bodo ostali le črka na papirju.

Koalicijska pogodba se v posebnem poglavju osredotoča na izboljšanje položaja mladih na področju zaposlovanja, stanovanjske problematike in participacije. Preberi, kakšne predloge je za sooblikovanje prihodnosti mladih podal Mladinski svet Slovenije.

Več

Vir: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48921

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino