Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Nov. 2018

Muzej stereotipov

V okviru projekta Uravnotežimo odnose moči med spoloma je nastala kampanja Muzej stereotipov, ki si prizadeva, da stereotipi, sploh tisti podlagi spola, postanejo stvar preteklosti. Virtualni muzej stereotipov lahko sooblikujete vsi, tako da na spletni strani projekta v muzej »oddate« stereotipe, ki jih zaznavate v svojem lokalnem okolju. Oddaj svoj stereotip tudi ti! Več  

O projektu Uravnotežimo odnose moči med spoloma

Projekt je namenjen večji ozaveščenosti in krepitvi znanja o enakosti spolov. Prednostna področja, ki jih projekt nagovarja, so uravnotežena zastopanost in udeležba žensk in moških pri odločanju na gospodarskem in na političnem področju ter usklajevanje poklicnega in družinskega oziroma zasebnega življenja moških in žensk.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

64456

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino