Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 May 2021

Na Ptuju na Veseli dan prostovoljstva v znamenju pozitivnih novic

V Centru interesnih dejavnosti Ptuj so se tudi tokrat pridružili Slovenski filantropiji v že tradicionalnem 22. Nacionalnem tednu prostovoljstva, ki je namenjen praznovanju prostovoljstva in zahvali prostovoljcem za njihovo udejstvovanje.

Tako so v četrtek, 20. maja 2021 v ožjem jedru mesta Ptuj razdelili, v sodelovanju s prostovljci Kluba ptujskih študentov, 250 izvodov časopisa pozitivnih novic Skozinskoz filantrop v katerem so izpostavljeni ljudje s svojimi prostovoljskimi zgodbami, ki svojo vlogo v prostovoljstvu uresničujejo na različnih področjih in v različnih življenjskih obdobjih.

Časopis so predali tudi Nuški Gajšek, županji Mestne občine Ptuj.

Vir: Center interesnih dejavnosti Ptuj

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

95833

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino