Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Jul. 2019

Na sprehod po Ljubljani z novim zemljevidom USE-IT

Nov zemljevid za mlade popotnike USE-IT Ljubljana je tu! Brezplačen zemljevid obiskovalcem ponuja preverjene informacije o skritih kotičkih naše prestolnice po izboru in okusu njenih mladih prebivalcev. 

Zemljevid USE-IT je namenjen vsem, ki bi si poleg klasičnih znamenitosti mesta želeli raziskati tudi manj običajne in manj obljudene kotičke mesta, ki ponujajo svojevrstno izkušnjo z lokalnim pridihom. Zemljevid s svojo igrivo vizualno podobo in razgibano vsebino privlači predvsem mlade popotnike, saj ga ustvarjajo in oblikujejo mladi, ki v Ljubljani živijo, študirajo, delajo in z njo prebivajo. Zloženka s tlorisom in priporočili domačinov deluje kot mestni vodič, ki uporabnika vodi po mestnem dogajanju, priljubljenih ali zanimivih lokacijah in uporabi javnega prometa. Zemljevid je opremljen tudi z manj konvencionalnimi kategorijami, kot na primer z naborom pogostih in malo manj pogostih navad meščanov in mini mestnim glasbenim vodnikom. 

Zemljevid je dostopen v tiskani obliki v TIC Ljubljana, Info centru ŠKUC, ljubljanskih hostlih in lokalih, na spletni strani USE-IT Europe ter kot aplikacija USE-IT za pametne telefone (Google Play - App Store). 

V primeru, da bi mladinske organizacije zaradi načrtovanja mednarodnih projektov, mladinskih izmenjav ali drugih razlogov želele prejeti večje število zemljevidov v tiskani obliki, jim pišite na ljubljana@use-it.travel

Več informacij o zemljevidih USE-IT najdete tukaj. Zemljevid USE-IT Ljubljana v digitalni obliki najdete tukaj

Projekt izdelave zemljevida sta podprla Turizem Ljubljana in Mestna občina Ljubljana – Urad za mladino.
Vir: L'mit 
Foto: USE-IT Europe

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11369

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino