Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Apr. 2019

Na voljo so nepovratna sredstva za filmske ustvarjalce

Neprofitna organizacija Filmmakers without borders poziva začetnike in izkušene ustvarjalce videa k prijavi za pridobitev nepovratnih sredstev, ki so namenjena podpori pri ustvarjanju dokumentarnih, pripovednih in drugih filmov ter drugih medijskih projektov, ki so v skladu s tematiko socialne pravičnosti, kulturne izmenjave in opolnomočenja posameznikov. 

Zainteresirani se prijavite preko spletne prijavnice h kateri priložite vse kar je potrebno. Vsi pogoji sodelovanja vključno z zahtevanim materialom in prijavnico, so dostopni tukaj.

Rok prijav je vezan na tri časovna obdobja od katerih ima vsak svoj časovni zaključek. Odprta sta še poletno obdobje, ki se zaključi 1. junija in zadnje z zaključkom 1. avgusta.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

85056

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino