Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 03 Sep. 2018

Nacionalni posvet mladinskega sektorja 2018

Urad Republike Slovenije za mladino v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenije, 22. novembra 2018 v Hotelu Brdo na Brdu pri Kranju, organizira letni posvet mladinskega sektorja na temo kvalitete mladinskega dela

Vse organizacije v mladinskem sektorju, ki bi na posvetu želele predstaviti projekte, orodja, standarde in aktivnosti na temo kakovosti v mladinskem delu vabljene, da se prijavite in primere dobrih praks, delite tudi z drugim organizacijami znotraj sektorja.

Posvet je namenjen mladinskim delavcem/-kam in voditeljem/-icam, predstavnikom/-cam mladinskih organizacij in organizacij za mlade ter vsem drugim, ki na takšen ali drugačen način soustvarjate in sooblikujete področja, politike in programe za mlade. V kolikor bi se posveta želeli udeležiti tudi mladi, ki vas zanima omenjena tema, v rubriki E-zemljevid mladinskih organizacij, poiščite najbližjo organizacijo in se pozanimajte o možnosti sodelovanja.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

66275

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino