Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Nov. 2018

Nagrade za mlade umetnike

Zavod P.A.R.A.S.I.T.E. razpisuje nagrado, ki jo podeljuje za najboljšo knjigo umetnika v letu 2017 in 2018Pri izboru najboljše knjige umetnika izbirajo med knjigami umetnika, ki so bile izdane v Sloveniji v letu 2017 in 2018.

Kaj je knjiga umetnika? Je umetniško delo, ki je nastalo v formi knjige, pri čemer bodo upoštevani vsi žanri in formati. Knjigo umetnika lahko predlaga posameznik, institucija, umetnik, avtor, umetniška skupina ipd. Poslani predlog za najboljšo knjigo umetnika mora obvezno vsebovati: 

- Izvod predlagane knjige.
- Osebne podatke avtorja.
- Kratko predstavitev avtorja.
- Kratek opis oziorma koncept predlagane knjige umetnika.

Mladi pisci in umetniki, prijave lahko oddate najkasneje do 29. novembra 2018. 

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

20444

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino