Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Oct. 2021

Nagradna igra Mladi se cepimo se bliža koncu

V Sloveniji smo ponovno priča strmemu porastu okužb, ob čemer mladim spet grozi uvedba šolanja na daljavo.  Da se to ne zgodi, moramo storiti vse, kar je v naši moči, da se v prihodnjih dneh in tednih izognemo novemu omejevanju dejavnosti in zapiranju družbe. To lahko dosežemo le z doslednim upoštevanjem pogoja PCT in s spodbujanjem precepljenosti, saj bomo le tako lahko trajno premagali virus.

Na portalu mlad.si, ki ga urednikuje Mreža MaMa, smo tako med 1. avgustom in 30. oktobrom 2021 organizirali nagradno igro Mladi se cepimo, s katero mlade spodbujamo k aktivni udeležbi v podpori ceplenju, s čimer lahko prispevajo k hitrejši normalizaciji razmer v družbi. Verjamemo, da lahko mladi z majhnim prispevkom v podporo cepljenju naredijo velik korak zase, za svoje vrstnike in za starejše ter na splošno pripomorejo k izboljšanju zdravstvene situacije in si s tem omogočijo normalno in brezskrbno življenje, povezano s kulturno-umetniškimi dogodki, potovanji doma in v tujini ter navsezadnje tudi druženja s prijatelji.  

V nagradno igro smo s komentarji, posnetki, fotografijami in grafikami na naših socialnih omrežjih Facebook, Instagram in TikTok do danes vključili že več kot 300 mladih in s tem na prijazen način širili informacije in izkušnje o pozitivnih učinkih cepljenja ter pomena za nas kot posameznike in družbo. 

Svojo podporo cepljenju lahko v nagradni igri, ki poteka na družbenih omrežjih portala mlad.si (Instagram in Tik Tok), izkažete še do konca tega tedna in se potegujete za 300€, 200€, 100€ ali za praktične nagrade. Posnamite kratek video, filmček, narišite risbo, ustvarite grafiko ali delite pozitivno misel. Objavi pripišite #mladisecepimo ali tegajte profil mlad.si

Pomembno je, da tudi po koncu nagradne igre širimo pozitivna sporočila, delujemo solidarno in skupaj prispevamo k stabilnosti naše družbe. 

 Vir: uredništvo

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48320

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino