Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Sep. 2018

Nagradni natečaj za raziskovalna dela mladih

Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu je objavil nagradni natečaj za diplomska, magistrska in doktorska dela na temo Slovencev v zamejstvu in izseljenstvu.

Namen natečaja je spodbujanje raziskovalne dejavnosti mladih na področju zamejske in izseljenske tematike in s tem krepitev zavesti o njeni pomembnosti za ohranjanje slovenske identitete.

Če je tvoje diplomsko, magistrsko oziroma doktorsko delo obravnavalo tematike slovenskih skupnosti zunaj meja Republike Slovenije in si ga zagovarjal_a v obdobju med 01. 11. 2017 do 31. 10. 2018, se lahko prijaviš do vključno 3. decembra 2018.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

61277

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino