Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Aug. 2019

Nagrajujejo diplomske in magistrske naloge s področja NVO

ISKRA - Stičišče NVO Istre in Krasa razpisuje nagradi v višini 250 € bruto za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo, vezano na delo nevladnih organizacij za leti 2018 in 2019.

Prijavite se lahko :

  • študentje Univerze na Primorskem, ki obravnavate tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij ali
  • študentje s stalnim bivališčem v Obalno-kraški regiji, ki obravnavate tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij ali
  • študentkje iz drugih univerz v Sloveniji, ki obravnavate tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij v Obalno-kraški regiji.

Upravičeni prijavitelji ste vsi, ki ste v letu 2018 in 2019 (najkasneje do 13. septembra 2019) magistrirali po ali diplomirali po bolonjskem sistemu.

Več informacij najdete na spletni strani KID PiNA. Rok za oddajo se izteče v petek, 13. septembra 2019.

Vir: Kulturno izobraževalno društvo PiNA
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

14827

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino