Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Jan. 2019

Naj prostovoljec leta 2018!

Mladinski svet Slovenije (MSS) letos sedemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta 2018, v okviru katerega bodo izbirali 

  • Naj prostovoljke (3 skupine: do 19 let, od 20 do 29 let in v skupini 30 let ali več),
  • Naj prostovoljce (3 skupine: do 19 let, od 20 do 29 let in v skupini 30 let ali več),
  • Naj prostovoljski projekt,
  • Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico,
  • Naj mladinski projekt

Na MSS poudarjajo, da se v kategoriji za Naj projekt lahko prijavi kakršnakoli organizirana aktivnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu.

K prijavi v natečaj vabijo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; skratka vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2018 vključevali prostovoljstvo.

Podelitev nagrad in priznanj izbranim prostovoljcem in projektom bo potekala predvidoma v juniju. Na podelitev bodo vabljeni vsi sodelujoči v natečaju, vključno z njihovimi mentorji oz. nosilci projektov. 

Z natečajem in zaključno prireditvijo želijo predvsem omogočiti promocijo prostovoljstva in mladinskega dela ter nuditi prostovoljcem priložnost, da se srečajo in da skupaj pokažejo, kako razširjeno in pomembno je prostovoljstvo pri nas.

Rok za prijave je 29. marec 2019.

Več:

Vir in foto: MSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60087

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino