Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Dec. 2019

Najboljša fotografija oratorija 2019

Skorajda tradicionalno je že, da med krajevnimi oratoriji, ki jih organizira Zavod Salesianum - Oratorij Slovenija, poteka kakšen nagradni natečaj. Tako je bilo tudi letos. Zbirali in izbirali so najboljšo oratorijsko fotografijo.

Na letošnji natečaj je prispelo 38 fotografij dvaindvajsetih nadobudnih mladih fotografov. Vsak član komisije je neodvisno od drugih izbral 5 fotografij, ki so se mu zdele najboljše, in jih razvrstil od prvega do petega mesta. Ocenjevali so tako umetniško vrednost kot to, koliko so fotografije uspele posredovati duh oratorija. Skupni seštevek točk je pokazal, da sta po kvaliteti izstopali dve fotografiji, ki sta bili izenačeni na prvem mestu. Ni torej preostalo drugega, kot da odločitev dajo v demokratično presojo oziroma glasovanje izvršnemu odboru Združenju animatorjev Oratorija.

Rezultat je zmaga mladega fotografa in prostovoljca Primoža Padarja, ki je na Oratoriju Želimlje v objektiv ujel veselje otrok med eno izmed velikih iger. Ni čudnega, saj je njihovo navdušenje prav nalezljivo!

Vir in foto: Zavod Salesianium - Oratorij Slovenija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29517

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino