Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 May 2019

Natečaj: Klubski maraton Radia Študent

Radio Študent poziva in spodbuja vse mlade, še neuveljavljene glasbenike ter skupine, naj se prijavijo na natečaj za sodelovanje na Klubskem maratonu 2019.

Letošnjo jesen bo Klubski maraton ponovno obiskal številne avtonomne in mladinske klubske prostore po vsej državi. Na večtedenski turneji se bo predstavilo šest glasbenih ustvarjalcev oziroma skupin, ki jih bo na podlagi prijav na natečaj izbrala strokovna komisija glasbene redakcije Radia Študent.

Poleg turneje, ki se bo odvijala vsak konec tedna od sredine septembra do 1. novembra s finalnim večerom v Ljubljani, bo Radio Študent izbranim klubskim maratoncem omogočil tudi izvedbo radijskega koncerta v živo, obsežno promocijo med maratonom in po njem ter studijsko snemanje skladb, ki bodo izdane na promocijski zgoščenki Klubski maraton 2019.

Prijave na natečaj sprejemajo do 7. junija 2019 na naslovu:  klubski.maraton@gmail.com.

Prijava naj vsebuje:

  • vsaj tri avdio posnetke (format .mp3, 320 kbps),
  • naslove in besedila skladb,
  • kratko predstavitev skupine oziroma posameznika,
  • ime in priimek kontaktne osebe, elektronski naslov in telefonsko številko.

Dodatne informacije dobite pri glasbenem uredniku Radia Študent Žigi Puclju na naslovu glasbeni.urednik@radiostudent.si ali na telefonski številki 031/610-346.

Klubski maraton Radia Študent je pomemben generator nove glasbene ustvarjalnosti v Sloveniji, ki s svojim utečenim programom dela odkriva in promovira nove ustvarjalce domače glasbene produkcije. Je izjemno uveljavljena oblika predstavljanja nove glasbene produkcije, ki ob intenzivni medijski podpori (programa Radia Študent, najav drugih medijev in obširne promocije) postavlja izhodišče za nadaljnji razvoj vzhajajočih glasbenih ustvarjalcev. Bistvo Klubskega maratona je, da omogoči prodor še neuveljavljenim kreativnim glasbenim skupinam.

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

71167

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino