Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Apr. 2019

Natečaj "Mesta pešcem!"

Zavod za vizualno kulturo TAM-TAM Inštitut in Inštitut za politike prostora IPoP objavljata mednarodni natečaj za oblikovanje plakata na temo pešcem prijaznega mesta prihodnosti: Mesta pešcem!

Organizatorja natečaja sta pojasnila, da lahko s hojo že danes vplivamo na razvoj trajnostnih in hoji prijaznih mest ter na svoje psihofizično zdravje. Zato spremenimo potovalne navade in kratke poti opravimo peš - naj hoja postane naš vsakdanjik!

Sodelovanje na natečaju je brezplačno, prijave pa so odprte do 19. aprila.

Avtor najboljšega dela bo za nagrado prejel 1000 evrov in javno predstavitev na 50 plakatnih mestih TAM-TAM v osmih slovenskih mestih in v spletni galeriji Pešec.si. V spletni galeriji bodo predstavili plakate ožjega izbora, njihovi avtorji pa bodo prejeli tudi plaketo natečaja. Dodatno bosta organizatorja med finalisti izbrala plakate, ki jih bodo predstavili v ljubljanski pop-up galeriji na prostem med letošnjim evropskim tednom mobilnosti.

Za več informacij se lahko naslovite na natecaj@pesec.si ali na 059 063 683.

Prijava in razpisna dokumentacija sta dostopni tukaj.

 Vir: Pešec.si
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

49267

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino