Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Dec. 2021

Natečaj - poslovna zgodba

Na kariernem portalu Optius.com – Moja zaposlitev v mesecu januarju začenjajo z novo stranjo na portalu, na kateri želijo poleg nasvetov, kako lažje in hitreje do prve zaposlitve, vključiti tudi druge možnosti, ki jih imajo mladi ko začenjajo svojo karierno pot.

Odločili so se, da predstavijo tudi uspešne podjetniške zgodbe mladih podjetnikov, ki bi dale navdih in zagon tudi drugim mladim, s temčimer bi pokazali, da se z idejami, energijo in strastjo da uspeti tudi na samostojni podjetniški poti.

Odločili so se, da bomo zadevo izpeljali v obliki natečaja, na katerega se lahko mladi podjetniki prijavijo najkasneje do 31. 12. 2021. Na podlagi prijavljenih zgodb bodo izbrali tiste najbolj navdihujoče in jih v začetku naslednjega leta z lansiranjem nove strani tudi objavili.

Več informacij najdeš na optius.com!

Vir: Optius - Moja zaposlitev

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68802

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino