Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Mar. 2019

Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje 2018

Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra, v sodelovanju z Mestno občino Celje objavlja JAVNI NATEČAJ, na katerem bomo izbrali NAJ PROSTOVOLJCA ZA LETO 2018.

Prijavljeni prostovoljci se bodo potegovali za naziv ˝naj prostovoljec˝ v petih starostnih kategorijah. V vsaki kategoriji bodo izbrali enega prostovoljca.

Rezultati natečaja bodo objavljeni na prireditvi »FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA«, ki bo potekala v petek, 19. aprila 2019, ob 11.00 uri v atriju Celjskega mladinskega centra (Mariborska cesta 2, 3000 Celje).

Rok za prijavo prostovoljcev je petek, 22. 3. 2019. Upoštevane bodo vse ustrezne prijave, ki bodo do vključno tega dne v Celjski mladinski center prispele vse do 20:00 ure. 

Hkrati vas vabijo, da se jim pridružite na prireditvi "FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA", ki bo v atriju Celjskega mladinskega centra letos potekala že štirinajstič. Vse zainteresirane organizacije prosijo, da se prijavijo za sodelovanje na prireditvi. Rok za prijavo sodelujočih organizacij je prav tako petek, 22. 3. 2019.

Več informacij o prijavi in dostop do prijavnih obrazcev najdete na spletni strani Celjskega mladinskega centra.

Vir in foto: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60574

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino