Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Feb. 2020

Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje 2019

Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra, v sodelovanju z Mestno občino Celje objavlja javni natečaj za izbor naj prostovoljca za leto 2019.

Prijavljeni prostovoljci se bodo potegovali za naziv "Naj prostovoljec" v kar petih starostnih kategorijah. Rok za prijavo prostovoljcev je ponedeljek, 23. 3. 2020. 

Rezultati natečaja bodo objavljeni na prireditvi "Festival prostovoljstva", ki bo potekala v petek, 24. aprila 2020, s pričetkom ob 11.00 uri v atriju Celjskega mladinskega centra. Vse zainteresirane organizacije, ki bi želele sodelovati v kulturnem programu ali pri predstavitvi na stojnicah v okviru festivala, se lahko prijavijo do ponedeljka, 23. 3. 2020.

Razpisno dokumentacijo in dostop do prijavnih obrazcev najdete na spletni strani Celjskega mladinskega centra.

Vir in foto: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78345

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino