Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Apr. 2019

Natečaj za oblikovanje vizualne podobe festivala StopTrik 2019

9. izdaja StopTrik Festivala, ki se bo pričel v začetku oktobra 2019 v Mariboru, vabi grafične oblikovalce in druge vizualne umetnike k oblikovanju vizualne podobe. 

Stoptrik je mednarodni filmski festival v produkciji Pekarne Magdalenske mreže Maribor, ki se vsako leto odvije na večih prizoriščih v Mariboru ter v manjšem obsegu v Lodžu na Poljskem. Gre za najstarejši evropski festival, ki je posvečen stop animaciji. Letošnja izdaja bo raziskovala polje stop animiranega filma na presečišču razreda, spola, rase in etnične pripadnosti pod osrednjo temo “Feminizem je prihodnost”.

Preveri pogoje sodelovanja in do 5. maja na brina.stoptrik@gmail.com pošlji svoje tematske predloge vizualne podobe festivala.

Vir in foto: Pekarna Magdalenske mreže Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83168

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino