Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Mar. 2019

(Ne) uspeh ni naključje!

Veščina postavljanja ciljev in načrtovanja je danes zelo iskana na trgu dela. In ne samo to! Brez zapisanih ciljev, načrta in korakov, naše želje ostanejo samo sanje.

Iz tega razloga je Zavod MEPI – Mednarodno priznanje za mlade, v okviru projekta  Karierni teden Mreže KROJ, v mesecu februarju organiziral delavnice na temo »(Ne)uspeh ni naključje!«.

Mladi prostovoljci  so izvajali interaktivne delavnice na temo ciljev in načrtovanja ter sprejemanja odgovornosti mladih za svojo karierno pot. Namen delavnic je mlade spodbuditi k zastavljanju notranjih ciljev in jih poučiti o konceptu postavljanja S.M.A.R.T. ciljev ter jih motivirati, da lastne cilje preučijo na strukturiran način.

Ob tem so predstavili program MEPI kot edinstven poligon, kjer lahko mladi aktivno raziskujejo svojo pot od sanj do resničnosti in kjer je osebni dosežek odvisen samo od lastnega truda in vztrajnosti.

Želiš, da tvoje sanje postanejo resničnost? Pridruži se in spoznaj program MEPI!

Vir in foto: Zavod MEPI

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29090

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino