Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 May 2021

Ne zamudite priložnosti za pridobivanje delovnih izkušenj v tujini

Do 7. junija imate možnost prijave v Nacionalno shemo mobilnosti za pridobivanje delovno- učnih izkušenj v tujini. V 6-mesečnem mentorskem programu, ki ga izvaja Zavod RS za zaposlovanje, boste okrepili svoje delovne kompetence, nabrali nove izkušnje in povečali možnosti zaposlitve.

Program je namenjen mladim:

med 18. in 35. letom starosti, ki

- niso zaposleni in niso vključeni v formalno izobraževanje ali usposabljanje.

Za udeležbo v programu mobilnosti se prijavite od 17. 5. 2021 do 7. 6. 2021 do 23:59 na elektronski naslov: nsm@ess.gov.si

Informativni dan bo potekal 25. 5. 2021 ob 10:00 v obliki spletne delavnice. Prijave na info dan so možne preko spletnega obrazca na tej povezavi.

Več informacij glede  pijave v program Nacionalne sheme najdete na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje.

Vir: Zavod RS za zaposlovanje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68351

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino