Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Sep. 2018

Nehvaležni skeptiki

Danes vsi poslušamo podcaste, kajne? Tudi v ekipi Sindikata Mladi plus, sindikata študentov, dijakov in mladih brezposelnih, radi raziskujejo te radijske, pogovorne oddaje, ki živijo na internetu, zdaj pa so se ustvarjanja lotili tudi sami. 

V sklopu projekta Kažipot do dostojnega dela so posneli družbeno kritični podcast Nehvaležni skeptiki, ki naslavlja teme, povezane z delavskim bojem, vstopom na trg dela in prekariatom ter razbija mite o mladih in sindikatih. Zadnjo epizodo, v kateri so pod drobnogled vzeli kompleksno in zapleteno temo – univerzalni temeljni dohodek (UTD), si lahko ogledaš tukaj

Sindikat Mladi plus v svoje vrste vabi vabi aktivne, motivirane in radovedne mlade osebe, ki jih zanima boj za izboljšanje položaja mladih. Prijaviš se lahko do konca septembra. 

Več

Vir: Sindikat mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

31712

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino