Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Sep. 2019

Nerezine, naj ne mine!

Vsako poletje, ko Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Zagorje na letovanje odpelje več kot 60 otrok iz Zagorja, se jim za dober dan z veseljem pridruži tudi Mladinski center Zagorje ob Savi ter za otroke ustvari zabaven celodnevni program. Letošnja ekipa je bila fantastična: kombi = 2x mladinski delavki, 2x mednarodni prostovoljki ter 4x lokalni prostovoljci.

Za otroke so izvedli pester program: od poslikave obrazov in kamnov, družabnih iger, hoje po vrvi, učnih ur plavanja do izdelovanja stolpa prijateljstva, pletenja zapestnic ter izdelave igre »križci in krogci«. Najboljši pa je bil večerni del, ko sta oder prevzeli mednarodni prostovoljki Tessa s Finske ter Oyku iz Turčije. Postregli sta z hitrim tečajem finskih in turških plesov, spravili cel kamp na noge ter ustvarili pravi žur za otroke, vodje ter ekipo. Potovalna dneva do Lošinja so izkoristili za poležavanje na plaži in druženje ter se s tem nagradili za še eno zelo uspešno sodelovanje z RKS-OZ Zagorje.

Vir in foto: Mladinski center Zagorje ob Savi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

32410

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino