Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Feb. 2021

New Dimension Party Competition - Veliki finale

New Dimension Party Competition je glasbeno performersko tekmovanje za mlade neuveljavljene talente, ki se počasi približuje h koncu. V velikem finalu se bo za zmago potegovalo vrhunskih 5 finalistov: Mark Černilec, DJ Seba, Petra Leben, Ajda Bajt in Full House Band, ki vas bodo pustili odprtih ust.

Pester dogodek je primeren za vse generacije, saj se boste lahko sprostili ob dobri glasbi in uživali v dobri družbi. Gledalci boste lahko za svojega favorita glasovali in mu tako pomagali narediti korak do uresničitve njegovih sanj.

Najboljše pa je, da lahko finale spremljaš kar od doma.

Vabljeni ta petek zvečer, 19. februarja 2021 ob 20:00, na New Dimension PARTY YouTube kanal ali na live tekmovanje.

New Dimension Party je projekt Evropske solidarnostne enote in poteka pod okriljem Zavoda Nefiks. Ekipa mladih želi s projektom pokazati svojim vrstnikom, kako pomemben je osebni stik, optimizem v življenju najstnika in da se je mogoče zabavati in sprostiti tudi na zdrav način – brez alkohola in ostalih škodljivih substanc. Projekt se je zaradi covid-19 moral prilagoditi situaciji, kar pa ni ustavilo mladih, da na naredijo top dogodka preko spleta.

Vir: New Dimension Party/Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

69096

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino