Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Sep. 2018

Noč ima svojo moč

Konzorcij partnerjev Ustanova Hiša eksperimentov, Institut »Jožef Stefan«, Kemijski inštitut in Tehniški muzej Slovenije, je skupaj sooblikoval projekt »Noč ima svojo moč«, s katerim bo 28. 9. 2018, z bogatim programom gostoval v 21. krajih po Sloveniji.

Z vseslovensko akcijo bodo za en dan v letu široko odprla vrata organizacije, ki se ukvarjajo z znanostjo in raziskovanjem, da bi predstavile poklic in življenje znanstvenika širši javnosti. 

Organizatorji so v sklopu projekta na Evropsko noč raziskovalcev pripravili pester in obsežen program, kjer boste izvedeli, kdo vse je lahko raziskovalec, kaj vse se skriva pod tem pojmom in zakaj so raziskave in znanstveno delovanje pomembne za vse nas ter za razvoj človeštva.

Mladi, dajte duška svoji radovednosti in obiščite katerego izmed sodelujočih organizacij.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

61138

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino