Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 08 Oct. 2018

Nova metodologija za delo z mladimi

Društvo Humanitas je ob zaključku projekta "Training Theatre in Global Education", podprtega s strani programa Erasmus+ (K1 – Mobilnost mladinskih delavcev) izdalo priročnik z naslovom "A handbook on global education, theatre pedagogy and peer education".

V priročniku so predstavljene metode globalnega učenja, gledališča in medvrstniškega učenja - združene v novo metodologijo, ki bo mladinskim delavcem, pa tudi drugim mladim, ki se poslužujete metod neformalnega učenja, v pomoč pri snovanju in izvedbi aktivnosti in treningov.

Priročnik si lahko ogledate tukaj.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

74345

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino