Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Feb. 2021

Nova MVP usposabljanja v marcu 2021

Mladinski center Krško je v preteklem letu izvedel izjemno uspešen projekt MVP - Mladi v praksi, namenjen mladim brezposelnim osebam na območju Savinjske, Posavske in Jugovzhodne Slovenije. Njegov ključni namen je opolnomočiti mlade, da postanejo najboljše verzije samih sebe.

Ker je bil projekt tako uspešen, bodo v marcu 2021 v Krškem ponovno pričeli z izvedbo omenjenega projekta. Vabijo vse mlade, ki bodo na dan vključitve v projekt stari od 15 do vključno 29 let in niso zaposleni ter prihajajo iz statističnih regij: Savinjska, Posavska in Jugovzhodna Slovenija, da se vključijo v MVP usposabljanja.

V MVP usposabljanja bodo v letu 2021 v Krškem vključili 8 mladih.

Vključitev v projekt MVP je brezplačna, mladi pa bodo lahko preko osebnega stika z delodajalci, mreženja ter inovativnih vsebin in pristopov spoznavali sebe in svoje kompetence ter se opremili z znanji za učinkovito nastopanje na trgu dela s ciljem zaposliti se.

Usposabljanje MVP se bo v MC Krško izvajalo v marcu 2021 in bo sestavljeno iz dveh sklopov: Spoznavam se in Predstavim se, ki trajata skupno 200 ur. Usposabljanja bodo potekala online oz. v kolikor bodo razmere dopuščale v živo v MC Krško.

Si mlad iskalec zaposlitve star med 15 in 29 let?

Vabijo te, da se prijaviš na zanimiva in brezplačna usposabljanja MVP - Mladi v praksi, ki bodo potekala v marcu 2021 online oz. če bodo razmere dopuščale, v živo v prostorih Mladinskega centra Krško. To je odlična priložnost, da izboljšaš svoje kompetence, osvojiš nova znanja in si izboljšaš možnosti za zaposlitev.

Postani najboljša verzija samega sebe!

Na usposabljanju boste spoznavali:

  • NLP,
  • javno nastopanje,
  • kreativno pisanje,
  • računalniško opismenjevanje,
  • uporabljali družabna omrežja v marketinške namene,
  • pripravili predstavitveni video ... vse to in še več!

Ob koncu usposabljanja bo večina udeležencev imela zaposlitev!

Pohitite s prijavami, na voljo je omejeno število prostih mest!

Za več informacij vas vabijo na:

  • KAJ? Informativno Zoom srečanje, ko boste lahko vprašali vse, kar vas zanima o MVP usposabljanju.
  • KDAJ? V torek, 16. 2. 2021.
  • KJE? Ob 16.00, na Zoom-u.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Vir: Mladinski center Krško 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91784

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino