Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Jun. 2019

Nova številka časopisa Finača

Mladinski center Dravinjske doline je izdal novo številko časopisa FinačaV njem si lahko na enem mestu preberete o pestrem dogajanju v mladinskem centru Dravinjske doline skozi leto 2018. Vas zanima, kaj zajema Lokalni program za mladino? Finačo v roke!

V sveži številki je izpostavljen projekt »Start the change«, ki so ga mladi izvajali na kar desetih slovenskih šolah. Prebereti si lahko tudi kako so mladi pridobivali praktične izkušnje na področju arhitekture, krajinske arhitekture in grafičnega oblikovanja v sklopu projekta »Mladinske kreativne produkcije«.  O vsem tem in še več si lahko preberete v spletni različici Finače.  

Vir in foto: Mladinski center Dravinjskie doline 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

93922

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino